Készülj Fel: Új Lehetőségek a Mezőgazdaságban 2024-ben!

/
Készülj Fel: Új Lehetőségek a Mezőgazdaságban 2024-ben!

Ha a legrosszabb forgatókönyv megvalósul, akkor akár ezer forint feletti benzinárral is számolhatunk.

/
A növekvő geopolitikai feszültségek és a közel-keleti konfliktus további kiterjedése miatt arra számíthatunk, hogy az elkövetkező hónapokban az olaj ára tovább emelkedik, akár meghaladva a hordónkénti 80 dollárt is - mondta Santo Martin, a Makronóm Intézet vezető elemzője az Indexnek. Ez az Irán által támogatott jemeni húszi lázadók támadásainak következménye, amelyek megnehezítik a vörös-tengeri kereskedelmi hajózást és zavart okoznak a kontinens ellátási láncában.

Milyen tényezők befolyásolják az üzemanyagárakat?

/
Amikor hirtelen magasra ugrik az üzemanyag ára, a tankolás közben érzett frusztrált düh sokunknak ismerős. Ilyenkor leggyakrabban azt sem tudjuk, kit hibáztassunk.

Honnan tudhatom, hogy jól döntök?

/
A kérdés csak az: vajon melyiket válasszam? Nagy dilemma, hogy a kedvezőbb árú vagy a magasabbra taksált termékekben bízhatunk inkább?

Számunkra nincs lehetetlen: ismerje meg szolgáltatásainkat

/
Amennyiben konténerkút vásárlásán, esetleg bérlésén gondolkodik, rengeteg lehetőség áll rendelkezésére a piacon. Az üzemanyag-tartályok és természetesen a szolgáltatások ára is különböző, ezzel párhuzamosan a szolgáltatás szintje is változik. Engedje meg, hogy kifejtsük, mire számíthat, amennyiben minket választ.