Az üzemanyag árváltozások fontosak az Ön számára és szeretne mindig naprakész lenni az árakkal?

Akkor van egy ajánlatunk!

Iratkozzon fel hírlevelünkre, és legyen az elsők között, akik értesülnek az üzemanyag árváltozásokról. Így mindig előnyben lesz, és időben tud dönteni a tankolásairól.

A PETROLMAN-nál nem csak az üzemanyag árakról értesülhet első kézből, hanem üzemanyagtartályt és konténerkutat is vásárolhat nálunk. És mi több, a PETROLMAN hatósági, bruttó 480 Forint/liter körüli áron feltölti Önnek! ⛽️

Legyen mindig naprakész, és élvezze a PETROLMAN által nyújtott előnyöket.

Ne hagyja ki ezt a fantasztikus lehetőséget, iratkozzon fel most!

Üzemanyag árváltozás

Maradj naprakész!

Ne maradj le! Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy mindig naprakész lehess az üzemanyagárakkal kapcsolatban! Legyél az elsők között, akit értesítünk az árváltozásokról!

Üzemanyagár-változás 2023.12.06-tól:

Szerdai napon a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi ára csökken 6 forintot, a benzin most nem változik.

GÁZOLAJ: -6

BENZIN: 0

Januárban 41 forinttal emelkednek az üzemanyagárak a jövedékiadó-emelés miatt. Kérjen árajánlatot most üzemanyagtartályra, konténerkútra, vagy gázolajra!

Kitekintés a mai napon, a gázolaj ár Szegeden és Aradon:

Szeged Mol: 607 forint/liter (holtankoljak.hu)

Arad Mol: 557 forint/liter (7,29 ron, peco-online.ro) ron/huf: 76,49 (MNB))


Üzemanyagár-változás 2023.12.01-től:

Pénteki napon a gázolaj nagykereskedelmi ára nem változik, a benziné viszont csökken három forintot.

GÁZOLAJ: 0

BENZIN: -3


Üzemanyagár-változás 2023.11.27-től:

Szerdai napon a gázolaj nagykereskedelmi ára 4 forinttal emelkedik. A benzin ára változatlan marad.

GÁZOLAJ: +4

BENZIN: 0

Amennyiben üzemanyag nagykereskedelmi ajánlatot szeretne kérni, vegye fel velünk a kapcsolatot.

  • szállítás megrendeléstől számított 24 órán belül
  • halasztott fizetés
  • minimum kiszállítási limit: 6500 liter

GÁZOLAJ NAGYKERESKEDELMI ÁRAJÁNLAT


Üzemanyagár-változás 2023.11.24-től:

Pénteki napra vonatkozóan nem jelentett be a Mol nagykereskedelmi üzemanyagár-változás.

GÁZOLAJ: 0

BENZIN: 0

Amennyiben üzemanyag nagykereskedelmi ajánlatot szeretne kérni, vegye fel velünk a kapcsolatot.

  • szállítás megrendeléstől számított 24 órán belül
  • halasztott fizetés
  • minimum kiszállítási limit: 6500 liter

Kérjen árajánlatot itt.


Üzemanyagár-változás 2023.11.22-től:

Szerdai nappal ismét csökken az üzemanyagok nagykereskedelmi ára. Október elseje óta összesen így már 76 forintot csökkent a gázolaj ára.

GÁZOLAJ: -6

BENZIN: -7

Arad Mol töltőállomás: 558,55 forint/liter (7,36 ron, 75,89 huf/ron, peco-online.ro/)

Szeged Mol töltőállomás: 609 forint/liter (holtankoljak.hu)

Az olajár csökkenése és a forint erősödése kedvező hatással volt a magyarországi üzemanyagárakra szeptember közepe óta, amelyek több mint tíz százalékkal csökkentek ebben az időszakban. Ugyanakkor érdemes megjegyezni, hogy januártól a jövedéki adó emelése miatt várhatóan 41 forintos drágulás következik be az üzemanyagok árában. Ez a változás fontos tényező lehet a fuvarozók, mezőgazdászok költségeinek tervezésében az elkövetkező hónapokban.

A trans.info-nak nyilatkozott többek között az MKFE (Magyar Közúti Fuvarozók Egyesülete). A megjelent cikk borúlátó a fuvarozási piac jövő évi kilátásait illetően.

Az MKFE szerint a többségének nincsenek már olyan tartalékai, amelyeket kihasználhatna – figyelmeztetésüket az üzleti szektorban tapasztalható nehézségek miatt adták ki. Az egyesület sarkosabban és pesszimistábban fogalmaz, rámutatva, hogy a fuvarozók csak a hatékonyság növelésével, a rendelkezésre álló tartalékok kiaknázásával és a járművek leállításával tudnak kitörni az emelkedő költségek és csökkenő bevételek nyomásából. Továbbá hangsúlyozzák, hogy a cégek túlnyomó része már kimerítette ezeket az intézkedéseket, és nincsenek további tartalékaik. Az új útdíjrendszer és a magas útdíjak még súlyosabb terhet rónak majd ezekre a vállalkozásokra, ami felgyorsíthatja gazdasági ellehetetlenülésüket. Az egyesület főtitkára, Árvay Tivadar, szerint a vállalkozások hosszú ideje kénytelenek a tartalékaikból finanszírozni a működésüket, ami eredményezte, hogy elhalasztották a fejlesztéseket. A 2024-re prognosztizált lassú, de gyorsuló konjunktúra előtt álló szektorban ez problémákat okozhat, és a fuvarozási kapacitás hiánya és a fuvardíjak hirtelen emelkedése következhet be. Az MKFE arra kéri a megbízókat, hogy vegyék figyelembe a szektor költségnövekedéseit, különös tekintettel az útdíjemelésekre, mivel ezek nélkül a fuvarozási ágazat veszteségspirálba kerülhet, ami lehetetlenné teheti a talpraállást.

Saját üzemanyagkút telepítésével jelentősen csökkentheti az üzemanyag költséget.  Kedvezőbb beszerzési ár (nagykereskedelmi), kevesebb kitérő (nem kell a benzinkút felé venni az irányt), kontrolált és felügyelt tankolás (láthatja ki, mikor, mennyit tankolt), ellátás biztonság.

Kérjen árajánlatot itt.


Üzemanyagár-változás 2023.11.17-től:

Pénteki napon nem lesz nagykereskedelmi üzemanyagár-változás. Maradnak érvényben a szerdai (mai) napra bejelentett nagykereskedelmi árak. Ettől független a kiskereskedelmi töltőállomások módosíthatják bármikor áraikat.

GÁZOLAJ: 0

BENZIN: 0


Üzemanyagár-változás 2023.11.15-től:

Szerdai napra vonatkozóan ismét csökkenést jelentett be a Mol.

GÁZOLAJ: -20

BENZIN: -10

Az MTI hírügynökség közlése szerint a gazdaságfejlesztési miniszter pénteken Budapesten egy sajtótájékoztatón bejelentette a kormány intézkedéseit. Nagy Márton, a miniszter, hangsúlyozta, hogy a logisztika és fuvarozás kulcsfontosságú szerepet játszik a gazdaságban, kijelentve, hogy az ágazat, mely majdnem 2500 vállalatot foglal magában és több mint 280 ezer embert foglalkoztat, az gazdasági növekedés alapja.

A kormány által vállalt intézkedések között szerepel, hogy a gázolaj jövedéki adótartalmából visszaigényelhető összeget 10 forintra emelik, 2,50 forintról. (Januártól 14,60 forintra emelkedett volna egy korábbi elképzelés szerint) Emellett bevezetik a minimális szolgáltatási díjat, és maximalizálják az alvállalkozók számát a megállapodásban. Ezek az intézkedések a kormány elkötelezettségét tükrözik a logisztika és fuvarozás területén, valamint a gazdaság egészének erősítése iránt.

A PETROLMAN GWT online rendszere forradalmian új megközelítést kínál az üzemanyagtartályok kezeléséhez, különös tekintettel a jövedéki adó visszaigénylési folyamatokra. Ennek az innovatív platformnak köszönhetően mostantól mindössze egy kattintással gyűjthetők össze azok az adatok, melyek elengedhetetlenek a jövedéki adó visszaigényléshez. Az összegyűjtött adatok könnyen áttekinthetők táblázatban, valamint könnyen exportálhatók PDF formátumban is.

Ezáltal ügyfeleink gyorsan és hatékonyan tudják előkészíteni azokat az információkat, amelyekre a NAV szüksége van. A PETROLMAN GWT rendszerének használatával a bürokratikus procedúrák jelentősen lerövidülnek, és az ügyfelek az adatokat azonnal továbbíthatják a NAV felé.

Amennyiben érdekli az általunk kínált szolgáltatás, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot, és kérjen árajánlatot a GWT online rendszerre. Szakértő csapatunk készséggel áll rendelkezésére, hogy segítsen az Ön üzleti igényeinek maximális kielégítésében. Kérjen árajánlatot itt.


Üzemanyagár-változás 2023.11.10-től:

Pénteki napon ismét csökkenti a MOL az üzemanyagok nagykereskedelmi árát.

GÁZOLAJ: -5

BENZIN: -8

Október elseje óta, összesen 50 forinttal csökkent a gázolaj ára. Időközönként kíváncsiságból ránézek a Szegedi és az Aradi Mol töltőállomások áraira, mint ahogy azt már korábban is olvashatták. A mai napon Arad: 578 forint/liter (peca-online.ro: 7,60 Ron, ron/huf mnb: 76,17), Szeged Mol 632 forint/liter (holtankoljak.hu). Tehát Romániában tankolni – még az 50 forint csökkentés ellenére is – 54 forinttal kedvezőbb.

A január elsején bevezetésre kerülő extraprofitadó szabályainak átírása és bevezetése miatt a nagyobb bevételű benzinkutak terhe másfél százalékkal csökken, a kisebbeké viszont hússzorosára fog nőni. A kormány az előző héten módosította az erre vonatkozó rendeletét. Ez a kisebb független benzinkutak versenyelőnyét ronthatja, és akár drágulást is okozhat.

Saját konténerkúttal jelentősen kedvezőbb áron vásárolhat gázolajat.

Kérjen árajánlatot itt.


Üzemanyagár-változás 2023.11.08-tól:

Szerdai napon csökken a gázolaj és a benzin nagykereskedelmi ára is egyaránt.

GÁZOLAJ: -8

BENZIN: -5

Több az üzemanyagot érintő fontos cikk jelent meg a médiában az eltelt napokban. Hernádi Zsolt a a Mol elnök-vezérigazgatója az ATV Egyenes beszéd című műsorában jelentette be, hogy januárban 41 forinttal emelkednek az üzemanyagárak, a jövedéki adó emelésnek köszönhetően. Szintén a napokban jelent meg a Magyar Közlönyben, hogy módosította a kormány az üzemanyagok különadóját, a kisebb kutaknak továbbra sem kell adót fizetniük, a nagyobbaktól azonban nagyobb százalékban von el az állam. A 41 forintos emelést megelőzően valószínűleg ideiglenes készlethiány léphet fel, mivel rengetegen halasztják az üzemanyag beszerzést az utolsó pillanatra. Saját konténerkút használatával felkészülhet az esetleges készlethiányra.


Üzemanyagár-változás 2023.11.01-től:

Szerdai napon a gázolaj nagykereskedelmi ára tovább csökken, a benzin viszont 2 forintot drágul. Érdemes várni a gázolaj beszerzéssel a szerdai napig.

GÁZOLAJ: -8

BENZIN: +2

Felülnézet: Bloomberg hírportál a hónap elején számolt be arról, hogy a Hamasz Izrael elleni támadása óta, a világ 16 tengeri szállítási útvonalra eső díjai 50%-kal emelkedtek. Az elemzők már hónapok óta beszélnek arról, hogy az olajárak háromjegyű értékekre emelkedhetnek, azonban a referenciaárak makacsul nem lépik át a 100 dolláros szintet, bármi is történjék. Ez ennek egyik oka, hogy a gazdasági nehézségek lefelé nyomják az olajárakat, és megakadályozzák, hogy áttörjenek a 100 dolláros szint felett. A másik ok pedig az olaj szállításával kapcsolatos költségek jelentős növekedése, amely lehűtötte a keresletet.

Saját üzemi töltőállomás – gázolajkút létesítésével jelentősen kedvezőbb gázolaj árakat érhet el a nagykereskedelmi piacon.


Üzemanyagár-változás 2023.10.27-től:

Pénteken a gázolaj nagykereskedelmi ára kissé mérséklődik, míg a benzin ára emelkedik.

GÁZOLAJ: -3

BENZIN: +5


Üzemanyagár-változás 2023.10.20-tól:

Pénteken nem lesz nagykereskedelmi árváltozás.  A Brent drágulása indokolta volna a hazai áremelést, ezért meglepő a mai bejelentés. Mivel a környező finomítók már emeltek, az  import jelen piaci környezetben nem éri meg.

GÁZOLAJ: 0

BENZIN: 0

Szeged MOL: 651 forint/liter a mai napon

Arad MOL 595 forint/liter (7,67 ron; huf/roń 77,63)

56 forint a különbség a mai napon. Néhány hete viszont még 71 forinttal volt kedvezőbb Romániában tankolni.


Üzemanyagár-változás 2023.10.18-tól:

Szerdai napon nem változnak az üzemanyagárak.

GÁZOLAJ: 0

BENZIN: 0


Üzemanyagár-változás 2023.10.13-tól:

Pénteki napon tovább csökkennek az üzemanyagárak:

GÁZOLAJ: -10

BENZIN: -7


Üzemanyagár-változás 2023.10.11-től:

Szerdai napon jelentősen csökken az üzemanyagár. A benzin és a gázolaj esetében is literenként 20 forinttal kevesebbet kell fizetni, tehát érdemes várni a tankolással, gázolaj beszerzéssel.

GÁZOLAJ: -20

BENZIN: -20

Felülnézet: Az olajár gyorsan reagált a palesztin-izraeli háború eszkalálódására, valószínűleg vadabb kilengések is elképzelhetőek. Reggel 4%-os emelkedéssel reagáltak a piacok. Mivel Irán is érintett a konfliktusban az iráni olajellátás jövőbeni kilátásai is rosszabbra változtak.


Üzemanyagár-változás 2023.10.06-tól:

A gázolaj esetében nem lesz árváltozás, azonban a benzines autóval közlekedőknek érdemes várni péntekig a tankolással, mivel pénteken tovább csökken az ár 9 forinttal. A héten összesen 17 forintot csökkent a benzin literenkénti ára.

GÁZOLAJ: 0

BENZIN: -9

Érdekes információ, hogy a KSH adatai alapján az üzemanyagtöltő állomások forgalmának volumene 18,1 százalékkal elmaradt az előző évi azonos havitól.


Üzemanyagár-változás 2023.10.04-től:

Szerdai napon a gázolaj literenkénti ára 4 forinttal drágul, a benzin viszont csökken 8 forintot.

GÁZOLAJ: +4

BENZIN: -8


Üzemanyagár-változás 2023.09.29-től:

Pénteken csökken a gázolaj és a benzin literenkénti ára. A napokban bejelentette a kormány, hogy „Ismét be fogunk avatkozni ha a kereskedők nem tudják vagy nem akarják kordában tartani az üzemanyagárakat.” Vajon ennek a hatását érezzük? Az aradi és a szegedi Mol töltőállomások között továbbra is nagy, 70 forint a literenkénti különbség. Ebből kiindulva van tere az árcsökkentésnek.

A mai napon a gázolaj:

Arad Mol töltőállomás 610 forint (7,78 lej lej/huf: 78,43, peco-online.ro);

Szeged, szintén Mol töltőállomás, a mai napon 681 forint (holtankoljak.hu).

GÁZOLAJ: -4

BENZIN: -6


Üzemanyagár-változás 2023.09.27-től:

Szerdai napon a benzin literenkénti ára csökken 6 forintot, a gázolaj nem változik.

GÁZOLAJ: 0

BENZIN: -6


Üzemanyagár-változás 2023.09.22-től:

A „jegenyefák nem nőnek az égig”. Pénteken – igaz minimális mértékben – de csökken a gázolaj ára. A mai napon bejelentett árváltozást figyelembe véve, szeptember elseje óta 33 forintot drágult a gázolaj.

GÁZOLAJ: -3

BENZIN: 0


Üzemanyagár-változás 2023.09.20-tól:

További jelentős üzemanyagár-emelkedés lesz szerdától. Nem érdemes várni a tankolással, mivel, a hónapok óta tartó tendencia, úgy fest, egyelőre nem fog változni.

GÁZOLAJ: +10

BENZIN: +7

Megdöbbentő belegondolni, hogy a június elején beszerzett, betárazott 10.000 liter gázolaj értéke már 1.320.000 forinttal ér többet a szerdai naptól.


Üzemanyagár-változás 2023.09.15-től:

Pénteken tovább folytatódik az üzemanyag árak emelkedése. A június elseje óta összesen  122 forinttal emelkedett a dízel literenkénti ára. Ne feledjük, hogy még jövedéki adó emelés is lesz, aminek köszönhetően még akár ideiglenes készlethiány is felléphet.

GÁZOLAJ: +11

BENZIN: +7

Van olyan ügyfelünk aki tavaly vásárolt egy 30.000 literes PETROLMAN konténer kutat cégünktől. Örömmel mondta el, hogy még a nyár elején is volt 480 forintos gázolaja, annak köszönhetően, hogy az ársapka megszüntetését megelőzően betárazott belőle.

Kérjen árajánlatot, tájékoztatást itt!


Üzemanyagár-változás 2023.09.13.-tól

Szerdai napon a dízel és a benzin ára is egyaránt jelentősen emelkedik. A gázolaj +15, a benzin pedig +4 forinttal drágul.

GÁZOLAJ: +15

BENZIN: +4

A saját gázolajkút vagy konténerkút használatával, akár literenként 50-60 forinttal is kedvezőbb üzemanyagárat realizálhat. A tartósság szempontjából az acél tartályok egyértelműen az erősebbek. Az acél tartályok rendkívül strapabírók és ellenállnak a szélsőséges időjárási viszonyoknak és külső sérüléseknek. Emellett ellenállóbbak a tűznek és robbanásoknak is, ami ideálissá teszi őket az ipari környezetek számára. Viszonyításképpen a műanyag tartályok hajlamosabbak a külső tényezők, mint például az UV-sugárzás, az extrém hőmérsékletek és szélsőséges időjárási viszonyok okozta károkra.

Információkért, tájékoztatásért keressen bennünket bizalommal! 


Üzemanyagár-változás 2023.09.08.-tól

Pénteki napon nem változnak az üzemanyag árak.

Érdekességképpen a nagyvilágból: 

A mai bejelentés napján (szerda) a gázolaj:

Szeged Mol töltőállomások: 651 forint/liter

Románia Arad Mol töltőállomások 585 forint/liter (7,48 lei; 78,25 lej/HUF)


Üzemanyagár-változás 2023.09.06.-tól

A szerdai napon -4 forintot csökken a gázolaj ára, a benzin nem változik.


Üzemanyagár-változás 2023.09.01.-től

Pénteki napon a gázolaj literenkénti ára +4 forinttal drágul. A benzin nem változik. A héten így összesen +9 forintot drágul a gázolaj. Augusztusban összesen 61 forintot, július-augusztus hónapban 94 forintot és júniusban-augusztusban kereken 100 forintot drágult a dízel literenkénti ára.


Üzemanyagár-változás 2023.08.30.-tól

Szerdai napon a gázolaj literenkénti ára +5 forintot drágul. A benzin nem változik.


Üzemanyagár-változás 2023.08.25.-től

Pénteki napon nem változnak az üzemanyag árak.


Üzemanyagár-változás 2023.08.23.-tól

Szerdai napon nem változnak az üzemanyag árak.


Üzemanyagár-változás 2023.08.18.-tól

A pénteki napon a benzin +5 forintot drágul, a gázolaj nem változik.


Üzemanyagár-változás 2023.08.16.-tól

A benzin és a gázolaj literenkénti ára +7 forinttal emelkedik a szerdai naptól.


Üzemanyagár-változás 2023.08.11-től

A gázolaj ára nem változik, a benzin csökken három forintot péntektől.


Üzemanyagár-változás 2023.08.09-től

A szerdai napon a gázolaj literenkénti ára +15 forinttal emelkedik. A benzin most nem változik. A gázolaj július elseje óta a ma bejelentett emeléssel együtt összesen 78 forintot drágul.


Üzemanyagár-változás 2023.08.04-től

Tovább folytatódik a tendencia! A gázolaj literenkénti ára +15, a benzin pedig +5 forinttal emelkedik a pénteki naptól. Érdemes feltölteni a készleteket, hiszen jelen esetben a csütörtökön megvásárolt 30.000 liter gázolaj értéke pénteken 450.000 forinttal növekszik. Július elseje óta a gázolaj literenkénti ára összesen 63 Forintot drágult. Az előző hónap elején beszerzett 30.000 liter gázolaj értéke 1.890.000 forinttal többet ér. Kérjen árajánlatot most konténerkútra vagy üzemanyagtartályra!


Üzemanyagár-változás 2023.08.02-től

Tovább emelkednek az üzemanyagárak! Szerdától a dízel esetében +15, a benzin esetében + 12 forintot kell fizetni literenként. Június 1-től a mai árváltozással együtt összesen 48 forintot emelkedett a gázolaj ára. Elgondolkodtató számítás, hogy a június 1-jén feltöltött 30.000 literes gázolajkút mindenféle munka és energiabefektetés nélkül, 1.440.000 forint megtakarítást jelentett!


Üzemanyagár-változás 2023.07.28-tól

Péntektől jelentősen emelkednek az üzemanyagárak. Gázolaj +12, a benzin +13 Forinttal lesz drágább. A kedden gázolajjal felöltött 30.000 literes konténerkút 510.000 Forint hasznot termel 3 nap alatt!


Üzemanyagár-változás 2023.07.26-tól

Szerdától drágulnak az üzemanyagok. A gázolaj literenkénti ára +5, a benzin +9 forinttal emelkedik. Amennyiben még kedden feltöltésre kerül a 30.000 literes gázolajkút, úgy 150.000 forintot spórol egyetlen nap alatt.


Üzemanyagár-változás 2023.07.21-től

Pénteken csökken a gázolaj ára 2 Forinttal, a benzin nem változik.


Üzemanyagár-változás 2023.07.19-től

Szerdai napon nem lesz árváltozás.


Üzemanyagár-változás 2023.07.14-től

Pénteki napon a gázolaj 6, a benzin 4 Forinttal drágul.


Üzemanyagár-változás 2023.07.12-től

Szerdai napon a gázolaj 10, a benzin 5 Forinttal drágul.