A saját gázolajkút jobban megéri, mint valaha

Egyre több vállalkozás dönt saját gázolajkút telepítése és üzemeltetése mellett, hiszen a nagykereskedelmi áron beszerzett üzemanyag tárolásával és használatával jelentős összeg maradhat a cégek zsebében. Nézzük, miért kifizetődő gázolajkút fenntartásával biztosítani a flotta üzemanyag-ellátását!

Literenként akár 80-100 Ft is megspórolható

Éves szinten még a kisebb vállalkozások is több millió forintot takaríthatnak meg. Az árstop végével a nagykereskedelmi árak stabilizálódtak, így többek között a logisztikai és mezőgazdasági cégek számára ismét megéri nagyker áron gázolajat vásárolni. Egy saját gázolajkútban pedig akár 30.000 liternyi üzemanyag is tárolható, ezért bőven fel lehet tankolni, és a vállalkozásokat hosszú ideig nem érintheti az üzemanyagárak ingadozása.

Nincs több utazgatás a benzinkúthoz

A saját gázolajkút telepítésének további előnye az időmegtakarítás. Többé nem kell elutazni a legközelebbi benzinkútra, hiszen a cég a saját telephelyén a teljes flottát megtankolhatja. Az idő mellett természetesen a vállalkozások az utazásra fordítandó üzemanyagot is megtakarítják, így duplán jól járnak. Sőt, a munkaerő válláról további terhet vesznek le, ugyanis a telephely és a benzinkutak közötti ingázás végleg megszűnik.

A sofőr óradíja sem jelent több kiadást a tankolások alkalmával

Ha a benzinkút csak 15 percnyire található a vállalkozás telephelyétől, havi szinten még akkor is több órát igényel a járművek vagy mezőgazdasági gépek megtankolása. Szerencsére a gázolajkutak helyben biztosítják az üzemenyag-ellátást, így a sofőröknek kevesebb utat szükséges megtenniük, aminek köszönhetően egy nagyobb flotta esetén a cégek már jelentősen lefaraghatják a havi kiadásokat.

A gázolajkút engedélyezését csapatunk intézi!

  • Igény esetén a gázolajkút engedélyezéséről szakértő csapatunk gondoskodik. Így Önnek már csak a kívánt nagyságú gázolaj kutat és technológiát kell kiválasztania, az engedélyezést pedig teljes mértékben ránk bízhatja.

Saját gázolajkút fenntartásával a fuvarozásban és a mezőgazdaságban tevékenykedő vállalkozások is rengeteg pénzt spórolhatnak. A nagykereskedelmi áron vásárolt üzemanyagot végre a telephelyükön tárolhatják, így az üzemanyag-ellátásuk többé nem függhet a benzinkutak készletétől.

Megbízható, korszerű gázolajkút iránt érdeklődik? Keressen minket bizalommal!