Egy befektetés, amire eddig nem is gondolt

Napjainkban egyre komolyabb kihívásokkal küzdenek magánszemélyek és cégtulajdonosok egyaránt. A pénzügyi és mentális nehézségek legtöbbünket súlyos döntések elé állítanak, az általános kiszámíthatatlanság pedig az eddigi nehézségekre is rátesz még egy lapáttal. Egy ilyen helyzetben a „biztos befektetés” igazán megnyugtató hívószó lehet. Az egyetlen kérdés, amit fel kell tennünk magunknak az az, hogy: mindenképpen szükségem van üzemanyagra ahhoz, hogy a vállalkozásom gördülékenyen működjön? Amennyiben a válasz igen, okvetlenül olvasson tovább.

Egy befektetés, amire eddig nem is gondoltMilyen is egy jó befektetés?

Mindenekelőtt a befektetés, de ami talán még fontosabb, milyen egy igazán jó befektetés ismérveit ajánlott rendbe tenni. A befektetés végeredményben egy adott pénzmennyiség felhasználása olyan vagyontárgy vagy más befektetési eszköz megszerzésére, ami a jövőben profitot eredményez. A nagy kérdés azonban az, hogy az áhított profit valóban elérhető-e, illetve mekkora kockázatvállalást igényel a befektető részéről?

Warren Buffet, akit a világ legsikeresebb befektetőjeként tartanak számon azt mondta: „A befektetés nem más, mint a mai fogyasztásról való lemondás annak érdekében, hogy később többet fogyaszthass.” Az amerikai legenda életét és sikereit elnézve, érdemes elgondolkodni a szavain.

Megtérül a pénzem?

Egy új autó akkor jó befektetés, ha céljainknak megfelelően térül meg, később pedig pénzt termel. Egy személyszállító kisbusz lehet éppen olyan jó befektetés, mint amilyen rossz is. Van, akinek egy ingatlan jó befektetés és akad olyan is, akinek már kevésbé. Éppen ezért fektet cégünk kiemelt hangsúlyt az egyéni igények felmérésére és a lehető legjobb megoldás kivitelezésére.

Számunkra olyannyira fontos egy tervezet tökéletes személyre szabása, hogy igény szerint a helyszínre is kiutazunk, hogy az ingyenes konzultáció alkalmával igazán tiszta képet adjunk a lehetőségekről.

Vajon önnek megéri az üzemanyagtartály telepítése?

Amennyiben cége rendszeresen használ üzemanyagot, abban az esteben erősen javasoljuk egy üzemanyagtartály telepítését. A megtérülés ideje természetesen különböző változóktól függ, ám egy példa számítással érthetően bemutathatjuk az ebben rejlő lehetőségeket. Ehhez az alábbi változókat kell ismernünk: hány kilométert tesznek meg a cég gépjárművei adott idő alatt? Milyen áron tankolnak a gépjárművek a kutakon, és milyen áron vásárolhat Ön benzint, amennyiben üzemanyagtartállyal rendelkezik? Ha másban nem is, de ezekben a számokban még bízhatunk.

Beszéljenek helyettünk a számok

Egy üzemanyagtartály 10.000 litert képes befogadni, Ön pedig 200.000 kilométert tesz meg 1 év alatt. Példánkban kettő nyerges vontató átlagos éves futásteljesítményét vettük alapul. Eddig átlagosan 680 forintért tankolt a kutakon, azonban mióta az üzemanyagtartály révén kedvezőbb áron juthat hozzá az üzemanyaghoz, 630 forintot fizet. Ebben az esetben a tartály már 1 éven belül megtérül, 2 éven belül pedig 3.300.000 forint hasznot termel, 3 éven belül már 6.600.000 forint hasznot, 4 éven belül pedig 9.900.000 forint hasznot termel önnek.

Ez természetesen csupán egy általános kalkuláció, de a jó hírünk az, hogy egy ingyenes konzultáció alkalmával az ismert adatok alapján vállalkozása számára is előállhatunk egy hasonló tervezettel. Amennyiben kételyek gyötrik, tegye fel a kérdéseit. Tudjuk, hogy egy nagyobb volumenű befektetés megalapozott és valódi félelmeket kelthet az új befektetőben.

Az adott pénzösszeg elvesztése természetesen kételyeket kelthet, de a jó hírünk az, hogy ez a terület nem egyenlő a tőzsde és egyéb befektetési területekkel. Célunk, hogy minél tisztábban vázoljuk fel a lehetőségeit. Az első lépést már most megteheti a nagyobb profit érdekében. Jelentkezzen itt konzultációra és keressen több pénzt!