Milyen gyorsan térülhet meg cégének a telephelyi üzemanyagkút?

Mennyit spórolhat azon, ha céges üzemanyagkút telepítésével gondoskodik a vállalati munkagépek üzemanyagellátásáról? Hogy történik egyáltalán a telephelyi gázolajkút telepítése és mennyi idő alatt térülhet meg a beszerzés?

Olyan kérdések ezek, amelyekre minden profitorientált vállalkozásnál érdemes választ keresni. A cikkben pontosan ehhez nyújtunk átfogó segítséget.

Gyakori tévhitek a saját üzemanyagkút használatát illetően

Gazdák, fuvarosok, szállítmányozók körében sajnos a mai napig tartja magát néhány tévhit, ha a saját üzemanyagkút telepítése kerül szóba. Sokan gondolják, hogy a kitelepített gázolajkút

  • drága mulatság;
  • ezért csak a nagy cégek kiváltsága;
  • a beszerzése sok idő;
  • az üzemeltetése pedig sok macerával és pénzzel jár.

Ezeket el kell felejteni. Pláne, miután tavaly decemberben megszűnt az üzemanyag árstop, és már a mezőgazdasági gépek is kiskereskedelmi áron tankolhatnak.

Így egyre többeknek éri meg nagykereskedelmi áron akár több ezer liter üzemanyagot beszerezni egyszerre, és azt saját üzemanyagtartály segítségével tárolni.

Milyen gyorsan térülhet meg a céges üzemanyagkút telepítés? Milyen előnyökkel jár a telephelyi gázolajkút és mit kell tudni a rendszeres használatáról? A cikkből kiderül.